Grijp je kans op een baan tijdens Banenbeurs 010


Vele vacatures en opleidingen aangeboden in Van Nelle Ontwerpfabriek

ROTTERDAM, 20091115 -- Binnenkort is het dan eindelijk zover: het grootste banenevenement in de regio groot Rotterdam, als het gaat om banen op een niveau tot hbo, zal dan een feit zijn. De eerste editie van Banenbeurs 010 pakt, ondanks een arbeidsmarkt die behoorlijk is gekrompen, stevig uit met tientallen organisaties uit de wijde regio.

Op vrijdag 4 december aanstaande zal de Van Nelle Ontwerpfabriek het decor zijn van werkzoekenden en werkgevers. De deuren zijn voor bezoekers geopend van 10:00 uur 's ochtends tot maar liefst 18:00 uur 's avonds. Op die manier kunnen ook scholieren en baanveranderaars met gemak een kijkje komen nemen. De drempel om langs te komen is laag. Naast een gratis entree hoeven bezoekers niet vooraf aan te melden middels een (voor)registratie. Zo krijgt echt iedereen een gelijke kans op een betere toekomst.

Brassband Brotherhood 4Real zal Banenbeurs 010 's ochtends op een spectaculaire wijze openen met veel muziek en dans. Rond 9:50 uur begint de band met de show voor de ingang van de Van Nelle Ontwerpfabriek, waarna de stoet tegen 10:00 uur naar binnen zal gaan voor een 'openingsrondje'. Afsluitend wordt voor de Van Nelle Ontwerpfabriek een hoogtepunt bereikt, waarna de beurs open zal zijn voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan in de regio.

Ook uniek zijn de enorme pleinen die voor de Rotterdamse haven en industrie (Mainportplein) en Zorg en Welzijn (Zorg en Welzijnplein) zullen worden neergezet. Op deze pleinen kunnen werkzoekenden kennis maken met diverse aspecten die deze sectoren te bieden hebben. Het accent zal vooral liggen om de enorme diversiteit, beeldvorming van de mogelijkheden en je voorbereiden op de grote vraag die in deze sectoren aanwezig is.

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan Banenbeurs 010 op vrijdag 4 december tussen 10:00 en 18:00 uur in de Van Nelle Ontwerpfabriek. Deze locatie is goed bereikbaar vanuit Rotterdam Centraal en Schiedam met buslijn 38. Uitstappen ter hoogte van halte Beukelsbrug. Meer informatie en een overzicht van de vele aanwezige bedrijven kunt u terugvinden op www.banenbeurs010.nl





Banenbeurs 010