Zoektocht naar Urban Lifestyle Girl voor Miss Panna verkiezing


ALMERE, 20091204 -- Vandaag start de zoektocht naar de real urban lifestyle girl die uiteindelijk tot Miss Panna gekozen zal worden tijdens de finale van het NK Panna KO op 21 maart 2010. Het is geen gewone missverkiezing. Wat gezocht wordt is een meisje met het lef om anders te zijn. Ze moet zichzelf kunnen presenteren, van dansen houden en stoere "baggy" kleding met vrouwelijkheid weten te combineren. Lengte en maten zijn daarbij minder belangrijk dan de juiste uitstraling. Daarnaast voelt ze zich thuis in de wereld van Panna met z'n "streetslang", hiphop muziek en "streetwise" omgangsvormen.

Er zal door scouts actief worden gezocht tijdens de Panna evenementen in het land, maar ook op o.a. Hyves en modellenforums worden oproepen geplaatst. De Miss Panna website en Hyves pagina ondersteunen de zoektocht.

Panna is een vorm van straatvoetbal waarbij de subtiele voetbeweging tien keer meer waard is dan een doelpunt. Het is meer dan een sport, het is een lifestyle waarbij `Respect' het grootste begrip is. Daardoor staat `Fair Play' hoog in het vaandel. Verlies wordt geaccepteerd onder het motto `hij was gewoon beter'. Panna wordt door overheidsinstanties en gemeenten omarmd. Het houdt de straatjongens bezig. Met het initiatief om hieraan een Miss-verkiezing te koppelen worden ook de meiden er meer bij betrokken.

De Miss Panna verkiezing is een initiatief van Sportservice Noord-Holland, organisator van het NK Panna KO en Beauty Events.