Politie Zeeland



O-3561-2009 Diefstal uit huisartsenpraktijk, Poortvliet
Tussen donderdagmiddag 17.00 uur en vrijdagochtend 07.35 uur is er ingebroken in een huisartsenpraktijk in Poortvliet.
Uit de praktijk zijn enkele honderden euro's en computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen.
Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

O-3562-2009 Diefstal uit bedrijfspand, Renesse
Tussen donderdagavond 18.00 uur en vrijdagochtend 07.00 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Duinzoom in Renesse.
Uit het pand is gereedschap met onbekende waarde weggenomen. Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

O-3563-2009 Auto-inbraak in Renesse
Vrijdagmiddag is er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Jan van Renesseweg.
De eigenaar had omstreeks 14.00 uur de auto afgesloten achtergelaten op het parkeerterrein. Toen hij een kwartier later terug kwam, zag hij dat er was ingebroken. Een ruit was vernield en uit de auto was een tas weggenomen met persoonlijke spullen.

Z-3564-2009 Flinke schade bij aanrijding, Terneuzen
Vrijdag rond het middaguur hebben twee auto's flinke schade opgelopen bij een aanrijding.
Een 38-jarige automobilist uit de gemeente Hulst reed over de Nijverheidsstraat en wilde de Ambachtsstraat oprijden. Hierbij verleende hij geen voorrang aan een 58-jarige automobilist uit Terneuzen die al op de Ambachtsstraat reed. Een aanrijding was het gevolg waarbij niemand gewond raakte. De twee auto's moesten worden weggesleept.

Z-3565-2009 Drugscontrole in Terneuzen
In het kader van het project ASOS (Aanpak Structurele Overlast Softdrugs) heeft de politie in Terneuzen donderdagavond een controle gehouden. Deze controles worden meerdere malen per jaar uitgevoerd om het softdrugstoerisme in Zeeuws-Vlaanderen en de daarmee gepaard gaande overlast tegen te blijven gaan.
Tijdens deze controle werden vier Belgen aangehouden die in het bezit waren van softdrugs. In totaal werden 12 gram softdrugs en 1 joint in beslaggenomen. De aangehouden Belgen werden na verhoor weer in vrijheid gesteld. Ze kregen ieder een boete van 400 euro.





Politie Zeeland