Oad reizen

Veel animo voor WK-reizen

| Zaterdag 5 December

Direct na de loting eerder vanavond is er een stormloop ontstaan op reizen naar het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Op Oranjereisbureau.nl, het gezamenlijke reisplatform van de KNVB en Oad Reizen, kwamen al honderden aanmeldingen binnen van Oranjesupporters, die...

Holten, 4 december 2009
Veel animo voor WK-reizen
Direct na de loting eerder vanavond is er een stormloop ontstaan op reizen naar het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Op Oranjereisbureau.nl, het gezamenlijke reisplatform van de KNVB en Oad Reizen, kwamen al honderden aanmeldingen binnen van Oranjesupporters, die naar Zuid-Afrika willen afreizen. "Vanzelfsprekend is vooral voor de wedstrijd tegen Denemarken de animo groot", aldus algemeen directeur Julius ter Haar van Oad Reizen.
Oad Reizen, al ruim 20 jaar de vaste reispartner van de KNVB, beschikt tijdens het WK over duizenden vliegtuigstoelen van KLM om supporters te vervoeren. Medewerkers van Oad, die bij de loting aanwezig waren, zijn direct na het bekend worden van het wedstrijdschema aan de gang gegaan om de reizen naar de groepswedstrijden definitief samen te stellen.
Oad-topman Ter Haar benadrukte nog eens het belang voor supporters om goed georganiseerd naar het WK te gaan. "Zuid-Afrika is natuurlijk niet het gemakkelijkste land om in op reis te gaan. Het regelen van binnenlands vervoer, hotels, transfers naar de wedstrijden en dergelijke is ook de reden dat partijen als de supportersclub OnsOranje en de Oranjekaravaan zich bij het initiatief van Oad en KNVB hebben aangesloten. Ook de spelersvrouwen en familieleden reizen met Oad naar de wedstrijden. Ter Haar: "De KNVB en Oad Reizen werken al ruim twee jaar aan de voorbereidingen van dit toernooi. Wij handelen in nauw overleg met de betrokken Zuid-Afrikaanse ministeries, de lokale autoriteiten, de FIFA en andere partijen. Dat is de best mogelijke garantie voor een probleemloze uitvoering van de WK-reizen." GeĂŻnteresseerde supporters kunnen terecht op www.oranjereisbureau.nl.