Ingezonden persbericht


Help de Sint met het langste sinterklaasgedicht en ontvang een netbook

Sinterklaasactie van Alternate op Radio 538, gesponsord door MSI

Ridderkerk, 26 november 2009 - Alternate gaat op 5 december, voorafgaand aan pakjesavond, zestien netbooks weggeven. Maar Alternate is Sinterklaas niet, want de ontvangers van de netbook moeten daar wel eerst iets voor gedaan hebben: een originele zin bedenken voor een kettinggedicht. Dit gedicht wordt op zaterdag 5 december bedacht door luisteraars van Radio 538, tussen 04.00 tot 20.00 uur.

Om in de Sinterklaassfeer te komen worden luisteraars van Radio 538 al vanaf woensdag 3 december opgeroepen om op 5 december aan het gedicht bij te dragen. Het begint allemaal in de vroege ochtend van 5 december, om 04.00 uur. Er wordt dan een lange, moeilijke zin voorgelezen die luisteraars moeten vervolgen. Elk uur moet er weer een originele zin bijkomen en de luisteraar die deze zin heeft bedacht wint een MSI netbook. Aan het einde van de dag, net op tijd voor Sinterklaasavond, is er dus een heel bijzonder kettinggedicht gereed voor de Sint en zijn er zestien dolgelukkige luisteraars.

De actie van Alternate wordt mede mogelijk gemaakt door MSI als sponsor en Radio 538. Zowel op de radio als op radio538.nl en alternate.nl zal de nodige aandacht aan deze campagne worden besteed.

Over Alternate
ALTERNATE Nederland, gestart in 1998, biedt een breed en diep assortiment computers, componenten, randapparatuur, software en multimedia producten. Door traditionele verkoopmethoden te combineren met nieuwe technologieën opereert ALTERNATE als e-logistics leverancier al 10 jaar succesvol met een totaalpakket voor zowel particulieren als bedrijven. ALTERNATE staat al twee jaar hoog genoteerd in de Twinkle100; het overzicht van de 100 grootste webwinkels van Nederland. Al vier jaar op rij kozen de lezers van Hardware Info ALTERNATE als Beste Hardware Shop van Nederland. Ook branchevereniging NLCW onderscheidde ALTERNATE al twee keer als Beste Webwinkel en de ALTERNATE Business Service werd door CRN twee keer uitgeroepen tot Best Business Retailer. Elke dag werken 230 medewerkers hard om met elkaar te laten zien hoe inventiviteit leidt tot klantentevredenheid. Voor meer informatie: www.alternate.nl.

Over Radio 538
Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties 102.1/ 102.3 Flevoland, Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. Radio 538 is ook via internet, kabel, digitale televisie, op mobiele telefoons, via i-Phone powered by Tunin.fm en in Limburg op 891 AM te ontvangen. Verder in heel Europa via de satelliet. Radio 538 is meer dan het bekende station alleen. Via de website zijn ook diverse digitale radiostations te beluisteren waaronder 538 Juize, 538 Dance Department, 538 Hitzone e.a. Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire DJ's Edwin Evers, Jeroen Nieuwenhuize, Lindo Duvall, Tiësto, Tim Klijn, Dennis Ruyer Frank Dane en Barry Paf. Kijk voor meer informatie op radio538.nl en radio538.info.




Ingezonden persbericht