RTL Group

Carlo & Irene: Life 4 You opent zondag het kerstseizoen met Ronan Keating

Aanstaande zondag, als Sinterklaas met zijn stoomboot langzaam achter de horizon verdwijnt, begint de kerstpret al bij Carlo & Irene: Life 4 You. Niemand minder dan Ronan Keating schuift hiervoor aan. De Ierse zanger trapt het kerstseizoen af met zijn nieuwe hit Its Only Christmas, van zijn nieuwe album Winter Songs.

Het waren na het overlijden van Boyzone-collega en vriend Steven Gateley roerige tijden voor Keating. Ook dit zal zondag ter sprake komen.

In dezelfde uitzending is ook Arjan van Bavel (Adje) te gast, die komt praten over zijn nieuwe theatertour. En Carlo en Irene gaan op bezoek bij de repetities van de allereerste liveshow van Op Zoek Naar Mary Poppins.

Ook wordt de klassieke caviarace eenmalig van stal gehaald. Dit in het kader van de film G-Force, waarin cavias de wereld moeten redden. De knaagdiertjes die zo snel mogelijk door het doolhof moeten rennen luisteren anno 2009 naar de namen Edwin Evers, Tanja Jess, Giel Beelen en Quintis Ristie, de stemmen van de Nederlands gesproken versie.

Uitzending RTL 4: zondag 6 december, vanaf 17.25 uur.

Website: life4you.nl

---

Noot aan de redactie: nieuw fotomateriaal is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel. 035 6718879 en email jaap.paulsen@rtl.nl