Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 06-12-2009

Dronken automobilisten raken rijbewijs kwijt

OUD GASTEL: Een 38-jarige automobilist uit Oud Gastel is zaterdagavond zijn rijbewijs kwijtgeraakt, nadat hij werd betrapt op rijden onder invloed van alcohol. De man was rond 19.00 uur op de A17 in een bocht rechtdoor gereden en tegen de vangrail gereden. Daarbij raakte zijn auto beschadigd. Hij blies bij een controle 835 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden vanaf 570 ug/l wordt het rijbewijs ingevorderd, dus ook in dit geval. Tegen de bestuurder wordt
proces-verbaal opgemaakt.

Een 25-jarige bestuurder uit Lith werd zondagmorgen rond 00.30 uur op de Zwaanhoefstraat gecontroleerd, nadat hij in een sloot was gereden. De man blies 525 ug/l, terwijl voor hem als beginnend bestuurder slechts 88 ug/l is toegestaan. Zijn rijbewijs werd ingevorderd, dat gebeurt bij waarden vanaf 350 ug/l.

Op de Scheldeweg in Hoogerheide werd zondagmorgen rond 05.30 uur een 22-jarige beginnend bestuurder uit Bergen op Zoom aangehouden. Bij een controle blies hij 290 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van vier uur.

Vier stappers aangehouden na vernieling autospiegels in Roosendaal

ROOSENDAAL: De politie heeft zondagmorgen rond 03.30 uur vier mannen aangehouden. Zij worden verdacht van het vernielen van diverse autospiegels van geparkeerde auto's aan de Hendrik Gerard
Dirckxstraat. Het gaat om twee Bredanaren (23 en 25 jaar), een 22-jarige inwoner van Oosterhout en een 26-jarige Steenbergenaar. De vier stappers wilden niet verklaren wie er verantwoordelijk was voor de vernieling, dus mochten ze allen mee naar het bureau. De mannen trokken kort daarvoor op de Markt door hun vervelende gedrag al de aandacht van agenten.

Politie arresteert twee mannen aan na vernieling ruitjes restaurant

WILLEMSTAD: De politie heeft zondagmorgen kort na 01.00 uur twee mannen aangehouden die worden verdacht van het vernielen van enkele ruitjes bij een restaurant aan de Benedenkade. Het gaat om een 20-jarige inwoner van Diemen en een 21-jarige man uit Hoofddorp. Een personeelslid zag de twee mannen lopen en enkele tellen daarna hoorde hij glasgerinkel. Het tweetal is meegenomen naar het bureau en ontkent de vernieling.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 06-12-2009 13:49 | © Regio Midden en West Brabant |