Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 06-12-2009

Oosterhouter (29) wil niet luisteren naar agenten

OOSTERHOUT: De politie heeft zondagmorgen kort na 01.00 uur een 29-jarige man uit Oosterhout aangehouden. Dat gebeurde op de
Klappeijstraat, nadat de Oosterhouter niet wilde luisteren naar agenten die waren belast met horecatoezicht. De man was uit een café gezet; hij was zichtbaar onder invloed van alcohol en werd vervelend. Agenten vroegen hem te vertrekken, dat deed hij niet. Na diverse waarschuwingen werd de man uiteindelijk gearresteerd.

Agressieve Dongenaar op het bureau ingesloten

DONGEN: Een 20-jarige man uit Dongen is zondagmorgen rond 03.30 uur gearresteerd. Hij had zijn broer geslagen in een woning. Toen agenten ter plaatse kwamen, werd de verdachte in bedwang gehouden door enkele familieleden. Hij zag nog kans een agent in het gezicht te slaan toen die hem wilde overnemen. De agent heeft aangifte van mishandeling gedaan. De Dongenaar is voor verder onderzoek op het bureau in verzekering gesteld.

Politie arresteert Kaatsheuvelnaar wegens huiselijk geweld

KAATSHEUVEL: De politie heeft zondagmorgen rond 10.15 uur een
25-jarige man uit Kaatsheuvel aangehouden wegens huiselijk geweld. Hij pakte zijn vader in de ouderlijke woning bij de keel tijdens een ruzie. Daarop vluchtte de verdachte het huis uit, maar even later kwam hij weer terug. Gealarmeerde agenten konden hem in de kraag vatten en namen hem mee naar het bureau. Daar is hij in verzekering gesteld. Er spelen al langer problemen in het gezin tussen de man en zijn ouders.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 06-12-2009 14:47 | © Regio Midden en West Brabant |