Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 06-12-2009

Schiedammer (32) raakt rijbewijs kwijt na zoveelste keer dronken rijden

TILBURG: Op het Alsemhof heeft de politie zondagmorgen rond 03.30 uur een 32-jarige man uit Schiedam. Hij was met zijn auto tegen een paaltje gereden. Bij een controle blies hij 530 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Ondanks dat de man onder de limiet bleef wat betreft het invorderen van het rijbewijs (boven 570 ug/l) gebeurde dat, in overleg met de officier van Justitie, toch. Het was namelijk al de zesde keer in vijf jaar dat de man aangehouden werd wegens dronken rijden.

Een 34-jarige automobilist uit Oisterwijk werd zondagmorgen rond 04.00 uur op de Armhoefstraat langs de kant gezet. Zijn slingerende
rijgedrag viel surveillerende agenten op. De man blies vervolgens 530 ug/l. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vijf uur.

Politie heeft drukke dienst tijdens horecatoezicht in Tilburg

TILBURG: Agenten die zaterdagavond en -nacht waren belast met het horecatoezicht in de Tilburgse binnenstad, hebben een drukke dienst achter de rug. Na 02.00 uur werd het erg onrustig in de stad. In totaal werden er tien aanhoudingen gedaan wegens bedreiging,
mishandeling en belediging. In enkele gevallen moesten de portiers van diverse horecazaken het ontgelden. Zo werd een 18-jarige Tilburger gearresteerd die een portier met de dood bedreigde. Ook werden in twee gevallen agenten bedreigd dan wel geslagen. Een 18-jarige Tilburger werd aangehouden, nadat hij zijn ex-vriendin een gebroken kaak had geslagen. Er werden ook nog tien bekeuringen uitgeschreven wegens voornamelijk verkeersovertredingen.

Dronken Tilburger (18) vernielt autospiegel

TILBURG: De politie heeft zaterdagavond rond 23.45 uur een 18-jarige jongen uit Tilburg aangehouden. Hij vernielde een spiegel van een auto die stond geparkeerd aan de Benatzkystraat. De dronken man is op het bureau voor verder onderzoek ingesloten.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 06-12-2009 12:48 | © Regio Midden en West Brabant |