Politie Zaanstreek-waterland

Meerdere vechtpartijen P3

purmerend, 06-12-2009 o De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie verdachten aangehouden die allen bezoekers waren van een feest in de P3.

Een 16-jarige Purmerender werd aangehouden nadat hij een vrouwelijke portier zou hebben mishandeld. Rond 02.00 uur ontstond een schermutseling in de P3 waar meerdere portiers naar toe geroepen werden. Tijdens een handgemeen kreeg de vrouw een flinke klap in haar gezicht van de Purmerender. Hij werd later herkend en kon door de politie worden ingerekend.

Een andere 16-jarige Purmerender werd aangehouden nadat hij een kopstoot zou hebben uitgedeeld. Rond 04.00 uur ontstond buiten de P3 een ruzie tussen meerdere bezoekers. Tijdens deze ruzie zou de Purmerender de kopstoot hebben uitgedeeld. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Over de verwondingen van het slachtoffer is nog niets bekend.

Een 19-jarige Purmerender werd aangehouden omdat hij een andere 19-jarige Purmerender zou hebben mishandeld. Rond 04.15 uur hoorde de politie over een vechtpartij vlakbij de P3. Agenten zagen dat het 19-jarige slachtoffer bewusteloos op de grond lag. Verschillende getuigen wezen de 19-jarige Purmerender aan als de dader. Hij is daarom aangehouden en meegenomen naar het bureau. Het slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar is inmiddels bij kennis. Door de mishandeling mist hij een tand en heeft hij
een gebroken neus en een bult op zijn hoofd.

Alle drie de verdachten zijn naar het politiebureau gebracht voor verhoor. De recherche doet onderzoek.

Heeft u informatie die de politie kan helpen één van deze zaken op te lossen? Belt u dan met de recherche in Purmerend op 0900-8844 (lokaal tarief)