Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 4-12-2009

SPANNING BIJ AVRO-PROGRAMMA 'OP ZOEK NAAR MARY POPPINS' LOOPT HOOG OP

Voor twee kandidaten is avontuur na de eerste show voorbij

Het AVRO-programma 'Op zoek naar Mary Poppins' start aanstaande zondag 6 december met de liveshows. De elf finalisten gooien tijdens de eerste liveshow alles in de strijd om de spannende auditie door te komen. Het wordt een harde strijd. Normaal gaat er één kandidaat per aflevering uit, maar nu is het avontuur voor twee kandidaten na één show al voorbij, voor één van hen al na een uur.

De eerste liveshow gaat zondag om 20.25 uur op Nederland 1 van start. Aan het einde daarvan volgt meteen een sing-off; de twee finalisten met het minste aantal stemmen van het publiek moeten het tegen elkaar opnemen. Uiteindelijk beslist musicalicoon Willem Nijholt wie er wordt gered.

Na de liveshow zijn de tien overgebleven kandidaten nog niet veilig. Ook in de resultshow (22.25 uur) ­ het tweede gedeelte van het programma ­ komen er weer twee potentiële Mary's in de sing-off.

Wie overleven de eerste ronde en maken nog kans om de hoofdrol in de gelijknamige musical te gaan spelen? Na de optredens van Angenita, Noortje, Eefje, Simone, Suzanne, Bente, Sophie, Irene, Carmen, Willemijn en Rosalie aanstaande zondag weten we meer.

'Op zoek naar Mary Poppins' wordt gepresenteerd door Frits Sissing.

Op zoek naar Mary Poppins: zondag 6 december, AVRO, Nederland 1, 20.25 uur (liveshow) en 22.25 uur (resultshow).

---



Ingezonden persbericht