Ingezonden persbericht


Join the party 4 Orange Babies
DJ's en BN'ers draaien tijdens Orange Night voor het goede doel

Amsterdam, 19 november 2009 - Zondag 6 december organiseert Orange Babies in Club Panama een benefietavond. Verschillende DJ's en BN'ers -waaronder Johnny de Mol en DJ Marcello- draaien deze avond hun favoriete platen voor Orange Babies.

Zondagavond van 21:00 tot 3:00 draaien o.a. DJ Marcello, Quintin, Johnny de Mol, Tygo Gernandt, Kluun, DJ Jean en Tim Coronel hun mooiste, beste en lekkerste danceplaten voor het goede doel. Doel van de avond is donateurs werven voor Orange Babies. Iedereen die vanaf nu donateur wordt krijgt twee gratis kaarten voor dit evenement. Voor slechts 2,50 per maand ben je al donateur en kun je op 6 december samen met andere donateurs de hele avond swingen op de beste dancemuziek van dit moment. Door donateur te worden help je Orange Babies met het verwezenlijken van haar doelstellingen. Meld je nu aan op www.jointheparty.org en ontvang je kaarten thuis.

Over Orange Babies

Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Orange Babies wil daarnaast mensen in Nederland, en het liefst in heel Europa bewustmaken van de problemen van hiv en aids in Afrika. Orange Babies zamelt geld in door creatieve evenementen te organiseren. Meer weten? Ga naar www.orangebabies.com

Einde persbericht
--------------------