Politie Zeeland


---


Z-3568-2009 Woninginbraak, Terneuzen
In een woning aan de Bellamystraat is tussen vrijdag 14.00 en zaterdag 03.00 uur ingebroken.
Nadat van de woning een deur was geforceerd werden diverse goederen weggenomen waaronder een televisie en persoonlijke pasjes. Braakschade is onbekend.

Z-3569-2009 Automobilist rijdt tegenlantaarnpaal, Terneuzen
Zaterdag omstreeks 13.45 uur is een 21-jarige Terneuzenaar met zijn auto tegen een lantaarnpaal gereden.
Hij reed over de Hoofdweg, komende vanaf de N61, en raakte door het natte wegdek in een slip. Vervolgens kwam hij aan de linkerzijde van de rijbaan tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Omdat onder zijn auto twee gladde achterbanden zaten, kreeg hij daarvoor een proces-verbaal. De auto raakte bij het ongeval flink beschadigd. De 21-jarige bestuurder bleef ongedeerd.

Z-3570-2009 Kop/staartbotsing, Terneuzen
Bij een kop/staartbotsing op de N61 raakten zaterdag rond 14.30 uur twee personenauto's beschadigd.
Enkele auto's stonden te wachten voor het verkeerslicht op de kruising met de Guido Gezellestraat. Een achterop komende 45-jarige Amersfoortse zag dit en wilde afremmen. Maar in plaats op de rem te trappen, gaf ze gas en reed achterop de auto van een 54-jarige man uit Axel. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

O-3571-2009 Dronken automobilist rijdt tegen geparkeerde auto, Zierikzee
Een 33-jarige automobilist uit Zierikzee is zaterdagmiddag, onder invloed van alcohol, tegen een geparkeerde auto gereden.
De man reed omstreeks 16.00 uur over de Scheldestraat en sloeg linksaf de Keetenstraat in. Hierbij verloor hij de macht over het stuur en reed tegen de achterzijde van een geparkeerde auto. Deze auto schoof weer door tegen een andere geparkeerde auto. De 33-jarige bestuurder bleek onder invloed te hebben gereden. Uit de ademanalyse bleek dat hij ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd.

O-3572-2009 Woninginbraak, Heinkenszand
Tijdens afwezigheid van de bewoners is zaterdag ingebroken in hun woning aan de Reigerstraat.
De buit bestond uit sieraden met een nog onbekende waarde. De inbraak werd gepleegd tussen 13.30 en 19.45 uur.

---- --