Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
KUNST EN CULTUUR / MUZIEK/ MEDIA

Rotterdam, 6 december 2009

Rejoice FM gaat samen met Seven FM

Voor het christelijke radiostation Rejoice FM zal er het een en ander gaan veranderen. Rejoice FM bestaat sinds 2007 en heeft in 2008 tevergeefs geprobeerd een FM frequentie te bemachtigen in het noorden van Nederland. Vanaf 1 januari 2010 zal Rejoice FM zich aansluiten bij Seven FM en verder gaan als themakanaal Seven FM Rejoice.

'In deze economisch moeilijke tijden is het moeilijk om een bedrijf draaiende te houden. Dit geldt voor vele bedrijven, maar ook radiozenders ontkomen er niet aan. In dit licht bezien, is het goed om samenwerking te zoeken en een sterk concept neer te zetten. Dit geldt ook voor de financiéle kant van het verhaal.' Aldus Arnold Jeuring, algemeen directeur Rejoice FM.

Arnold Jeuring, eerder werkzaam bij Simone FM, zal vanaf 4 januari 2009 een dagelijks middagprogramma gaan maken op het hoofdkanaal van Seven FM. Samen met Nando Kok en Martin de Vries wordt Jeuring één van de belangrijkste stemmen bij Seven FM.

Seven FM is de hitradiozender voor christelijk Nederland. De internetzender bestaat sinds 2004 en zendt uit via www.seven.fm. Seven FM is sinds 2006 ook wereldwijd te ontvangen met GPRS en UMTS via www.pda.seven.fm. Doormiddel van een aansprekende programmering wil Seven FM een goed alternatief zijn voor de seculiere media. Seven FM bereikt maandelijks ruim 7.000 mensen via haar website en stream.

Seven FM is de radiozender van onder meer de Group 1 Crew, David Crowder Band, Jade Harrell, Canton Jones en Toby Mac.Ingezonden persbericht