Gemeente Ermelo


Vrijwilliger van het jaar 2009

Het Steunpunt Vrijwilligers Ermelo van de Stichting Pinel organiseert de verkiezing van vrijwilliger van het jaar 2009. Op maandag 7 december a.s., wordt de "Vrijwilliger van het Jaar 2009" gekozen uit de genomineerden.

Wie komt in aanmerking?
Elke Ermelose vrijwilliger kan worden aangemeld indien u vindt dat hij of zij zich als vrijwilliger bij een vereniging, stichting, club of anderszins (bijvoorbeeld in een buurt) bijzonder verdienstelijk maakt. Wij denken hierbij aan mensen die onderscheidend en vernieuwend bezig zijn met hun vrijwilligerswerk. Mensen die stimuleren en enthousiasmeren, mensen die het vrijwilligerswerk een nieuwe impuls geven ongeacht het aantal dienstjaren of het aantal verschillende vrijwilligersplekken.

De Rabobank vrijwilligersprijs.
Om te benadrukken hoe belangrijk de inzet van vrijwilligers is, stelt de Rabobank een geldprijs ter waarde van EUR 500,00 beschikbaar. De vrijwilliger van het jaar mag deze Rabobank Vrijwilligersprijs inzetten bij de organisatie waar hij of zij actief is.

Wat moet u doen?
U kunt hier een kandidaat aanmelden voor de verkiezing van vrijwilliger van het jaar. U kunt de lijst ook opvragen bij het Steunpunt Vrijwilligers Ermelo van de stichting Pinel. U dient het volledig ingevulde formulier voor vrijdag 20 november a.s. in te leveren bij Janny van Wijk van den Bosch of Hanneke Starre van Stichting Pinel, Raadhuisplein 8 - 10, 3851 NT Ermelo, telefoon 0341 - 560268.

Hoe wordt de uitslag bekend gemaakt?
Op maandagavond 7 december 2009 is in het gebouw van de Stichting Pinel aan het Raadhuisplein een feestelijke bijeenkomst voor alle vrijwilligers.
Op deze avond zal burgemeester Wiert Omta, voorzitter van de jury, bekend maken wie uiteindelijk de titel van Vrijwilliger van het Jaar 2009 mag dragen en de daarbij behorende prijs mag ontvangen. De Rabobank Vrijwilligersprijs zal worden uitgereikt door dhr. Kees van de Kamp, locatiedirecteur Rabobank Ermelo.