Gemeente Geertruidenberg


aanmelden kampioenen en vrijwilligers voor de huldiging van sportkampioenen

Op maandag 7 december huldigt de gemeente Geertruidenberg de sportkampioenen (zowel valide sporters als minder valide kampioenen) en vrijwilligers. 's Middags vanaf 16.00 uur staat de jeugd in de schijnwerpers en 's avonds om 20.00 uur worden de volwassenen gehuldigd.

Heeft u als vereniging sportkampioenen of wilt u een of meer (maximaal 2) vrijwilligers in het zonnetje laten zetten, meld dit dan voor dinsdag 10 november bij de gemeente schriftelijk of per e-mail ( y.hekker@geertruidenberg.nl ) met vermelding van: het team dat of de persoon die kampioen geworden is; de klasse waarin de titel behaald is en de leeftijd van de kampioen(en). Daarnaast moet de inzending zijn voorzien van de volledige naam, adres en telefoonnummer van de contactpersoon.

Gaat het om vrijwilligers, geef dan uitgebreid aan waarom hij of zij gehuldigd zouden moeten worden.

Criteria

De sporters die voor huldiging in aanmerking komen, moeten aan enkele voorwaarden voldoen. Zo moeten de individuele sporters voldoen aan de volgende regels:


· de kandidaten moeten lid zijn van een vereniging, die via een bond of belangenvereniging aangesloten is;


· de kandidaten moeten in de gemeente Geertruidenberg wonen;


· het kampioenschap moet minimaal op regionaal niveau zijn behaald in de hoogste klasse van een leeftijdscategorie.

voor teamsporters geldt:


· het team moet onderdeel uitmaken van een vereniging uit de gemeente Geertruidenberg, die via een bond of belangenvereniging aangesloten is;


· per vereniging kunnen maximaal 2 senioren- en 2 juniorenteams voor huldiging in aanmerking komen;


· het bestuur van de vereniging bepaalt welke teams in aanmerking komen;


· het kampioenschap moet op minimaal regionaal niveau behaald zijn;


· de vereniging bepaalt of zij met een volledig team of een afvaardiging hiervan aanwezig is bij de huldiging.

voor de vrijwilligers geldt:

Elke vereniging kan maximaal 2 vrijwilligers of vrijwilligsters voordragen voor huldiging door de gemeente. De vereniging dient zelf zorg te dragen voor de uitnodiging en de aanwezigheid van die vrijwilligers.

Aanmoedigingsprijs

De gemeente stelt voor de vijfde keer een aanmoedigingsprijs ter beschikking aan een sporter of vereniging die op bijzondere wijze de gemeente Geertruidenberg op sportief gebied heeft onderscheiden.

Aanmelden

U kunt de sportkampioenen en vrijwilligers schriftelijk of per e-mail y.hekker@geertruidenberg.nl opgeven uiterlijk vóór 10 november bij mevrouw Yvonne Hekker, team Communicatie, Postbus 10.001 4940 GA Raamsdonksveer. Vergeet niet om bij de vrijwilligers een uitgebreide motivatie mee te sturen.