Gemeente Noordwijkerhout

2/11/2009 - Dag van de vrijwilliger

Op maandagavond 7 december, op de `Dag van de Vrijwilliger', staan de vrijwilligers uit onze gemeente in de schijnwerpers. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de hal van het gemeentehuis de spreken burgemeester Goedhart en wethouder De Haas hun waardering uit aan burgers die zich belangeloos inzetten voor de vele organisaties, instellingen en verenigingen in Noordwijkerhout en De Zilk.

Onze gemeente kent een rijk verenigingsleven en een hoge mate van vrijwillige inzet. Ruim 1500 vrijwilligers zijn actief bij verenigingen, kerken, scholen, scouting, Oranjevereniging, of in de zorg. Zonder de inzet van deze vrijwilligers zouden veel activiteiten niet kunnen plaatsvinden. Waardering voor al deze vrijwilligers is dus zeker op zijn plaats.

Organisaties, instellingen en verenigingen uit Noordwijkerhout en De Zilk hebben een uitnodiging ontvangen om met een afvaardiging vrijwilligers deze avond bij te wonen.

Heeft uw vrijwilligersorganisatie nog geen uitnodiging ontvangen, neem in dat geval contact op met mevrouw K. Passchier telefoon (0252) 343737 of via e-mail kpasschier@noordwijkerhout.nl.