Gemeente Lingewaard


Wegwerkzaamheden Rijnstraat en Kerkstraat, Doornenburg

In het kader van groot onderhoud asfaltverhardingen in de gemeente Lingewaard vinden er in de Rijnstraat en Kerkstraat te Doornenburg van 7 december tot en met 14 december 2009 werkzaamheden plaats.

In de Rijnstraat wordt vanaf de dijk tot nr. 74 het wegdek vervangen voor nieuw asfalt. Ook zullen er grasbetonblokken aan beide zijden van de weg aangebracht wordt die dienen als bermversteviging. Op maandag 7 december wordt er gestart met het uitbreken van de oude asfaltverharding. Op maandag 14 december zal het nieuwe asfalt aangebracht worden waarna de weg weer opengesteld wordt voor het verkeer. Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen van de Rijnstraat 74 t/m 82 bereikbaar via de kern Doornenburg.

Wegwerkzaamheden

In de Kerkstraat wordt vanaf de dijk tot aan de Lingeweg het asfalt voorzien van een nieuwe toplaag. Deze wordt boven op de huidige asfaltverharding aangebracht. Ook zullen er grasbetonblokken aan beide zijden van de weg aangebracht wordt die dienen als bermversteviging. Op maandag 7 december wordt er gestart met het aanbrengen van de grasbetonblokken. Op maandag 14 december zal het nieuwe asfalt aangebracht worden waarna de weg weer opengesteld wordt voor het verkeer.

Wegwerkzaamheden

Tijdens de voorbereidende werkzaamheden zijn de woningen bereikbaar. Op de dag dat er geasfalteerd wordt zijn de woningen tijdelijk niet bereikbaar.