Gemeente Heemskerk


dinsdag, 01 december 2009

Aanleg hemelwaterriool bij woonzorgcentrum Kerkweg

De bouw van het multifunctionele woonzorgcentrum aan de Kerkweg (voorheen Jansheeren) vordert gestaag. Vooruitlopend op de inrichting van de openbare ruimte legt de gemeente Heemskerk een hemelwaterriool aan. Dit riool zal straks het regenwater uit het plan afvoeren naar de sloot.

De eerste fase van het werk start op maandag 7 december 2009 en duurt ongeveer één tot anderhalve week. Het regenwaterriool wordt dan dwars op de Ruysdaelstraat aangelegd. Tijdens deze werkzaamheden is de Ruysdaelstraat direct na de rotonde afgesloten voor al het verkeer. De tweede fase van het werk start op maandag 4 januari 2010 en duurt drie weken. Tijdens deze fase wordt aan het trottoir van de Carel van Manderstraat - Ruysdaelstraat gewerkt en op de ventweg langs de Albert Heijn. Wij proberen woningen en winkels, maar ook de voetpaden zoveel mogelijk bereikbaar en begaanbaar te houden.
De overlast probeert de gemeente Heemskerk tot een minimum te beperken, maar is niet helemaal uit te sluiten; de gemeente Heemskerk vraagt hiervoor uw begrip.

---