Gemeente Waddinxveen


7 december bijeenkomst in het kader van de campagne Verschillende Gezichten Gelijke Behandeling

Wanneer en waar?

7 december 2009 15:30 â 17:00 uur

Bibliotheek De Groene Venen

Van Mecklenburg Schwerinlaan 1
2741 CW Waddinxveen

Campagne Verschillende Gezichten Gelijke Behandeling

Uit diverse onderzoeken blijkt dat discriminatie vaak voorkomt, maar lang niet altijd wordt gemeld. Discriminatie zorgt er voor dat mensen worden buitengesloten en aan de kant komen te staan. Mensen die hard nodig zijn om de gemeente verder te ontwikkelen en leefbaar te houden. Iedereen wordt daarom verzocht stelling te nemen tegen discriminatie door het 'ondertekenen' van deze verklaring, waarmee de ondertekenaar tevens zegt onverhoopte discriminatie bij het Bureau Discriminatiezaken te melden. Door middel van het beschikbaar stellen van hun foto maken de ondertekenaars duidelijk dat discriminatie niet wordt geaccepteerd, maar wordt gemeld, geregistreerd én bestreden.

Â

Waddinxveen ook vóór gelijke behandeling

In het kader van de campagne Verschillende Gezichten Gelijke Behandeling organiseert het Bureau Discriminatiezaken verschillende gemeenten bijeenkomsten. Kom ook op de interactieve bijeenkomst waarin het resultaat van de campagne wordt aangeboden aan de wethouder en neem vrienden, familie en andere geïnteresseerden mee. Het bevorderen van gelijke behandeling en bestrijden van discriminatie op alle gronden is voor iedere inwoner van de gemeente Waddinxveen van belang!

Â

Iedereen is van harte welkom!

Â

Wilt u uw foto alsnog insturen en daarmee de verklaring voor gelijke behandeling ondertekenen? Ga dan naar www.discriminatiezaken.nl

Â