Rijksvoorlichtingsdienst

Persuitnodiging

Minister Cramer neemt rapport 'Energie in beweging' van de Nationale Denktank in ontvangst

Minister Jacqueline Cramer van Ruimte en Milieu en Hans Alders, voorzitter EnergieNed, nemen maandag 7 december 22 adviezen op het gebied van energiebesparing en energieopwekking in ontvangst. De adviezen staan in het rapport 'Energie in beweging' van de Nationale Denktank. Ze zijn bedoeld om het voor de consument gemakkelijker, betaalbaarder en leuker te maken om energie te besparen en op te wekken.

De adviezen variëren van het versnellen van procedures, het introduceren van 'Greenpoints', het gefaseerd overschakelen op groene stroom tot het vergroenen van de Nationale Hypotheekgarantie.

Het doel van de Stichting Nationale Denktank is het stimuleren van innovatie door een multidisciplinair netwerk te creëren van ondernemende en creatieve mensen. Ieder jaar wordt een Nationale Denktank samengesteld, bestaande uit ongeveer twintig excellente masterstudenten, pas afgestudeerden en promovendi.

Tijdstip: maandag 7 december, 12.15 uur (precieze tijdstip is afhankelijk van tijdstip lunchpauze tijdens plenair debat over MIRT in de Tweede Kamer)

Lokatie: Nieuwspoort, Lange Poten 10, Den Haag




RVD Mediafeed