Gemeente Spijkenisse


Weekbericht (50-09)

07 december 2009

College 2007

Openbare activiteiten van het college van burgemeester en wethouders van 07 november tot en met 13 december 2009.

Burgemeester feliciteert diamanten bruidspaar
Burgemeester Salet feliciteert maandag 07 december om 16.00 uur het echtpaar Kerskes-Van Balen met hun 60-jarig huwelijk. Meneer en mevrouw Kerskes-Van Balen zijn in Rotterdam in het huwelijk getreden. Het echtpaar heeft vijf kinderen, vijftien kleinkinderen en vijftien achterkleinkinderen.

Wethouder Mijnans ondertekent intentieverklaring Keurmerk Veilig Ondernemen
Wethouder Jan Willem Mijnans ondertekent maandag 07 december om 09.00 uur de intentieverklaring Keurmerk Veilig Ondernemen voor winkelcentrum de Akkerhof. De ondertekening vindt plaats bij Albert Heijn in de Zomerakker.

Wethouder Mijnans verwijdert verkeersborden
Wethouder Jan Willem Mijnans verwijdert dinsdag 08 december om 14.30 uur een van de laatste overbodige verkeersborden op de hoek Kreek / Ebkreek. De gemeente heeft overtollige verkeersborden verwijderd om de verkeersveiligheid te verhogen.

Wethouder Hamerslag opent tentoonstelling natuurfotografie Wethouder Hanneke Hamerslag opent woensdag 09 december om 20.00 uur de natuurfotografie tentoonstelling van Jasper Doest in het Milieu Huis aan de A. van der Nootstraat 6. Jasper Doest is een professionele natuurfotograaf, gespecialiseerd in fotografie van dieren in het wild. De tentoonstelling is op werkdagen te bezichtigen van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Burgemeester Salet opent presentatie `Dit is Spijkenisse' bij VV Spijkenisse
Burgemeester Mirjam Salet opent zaterdag 12 december de presentatie `Dit is Spijkenisse' op het LED-scherm bij voetbalvereniging Spijkenisse. De burgemeester zal de thuiswedstrijd Spijkenisse - Voorschoten bijwonen die om 14.30 uur van start gaat. In de rust om 15.15 uur houdt burgemeester Salet een korte toespraak waarmee ze de presentatie voor geopend verklaart. Het veld van VV Spijkenisse is gelegen aan de Lange Groeneweg 100.

Burgemeester Salet en wethouder `t Hart aanwezig bij Spijkenisse Spark Marathon
Burgemeester Mirjam Salet geeft zondag 13 december om 11.00 uur het startschot voor de Spijkenisse Spark Marathon bij atletiekvereniging Spark aan de Plaatweg/Atletiekpad 1.
Wethouder Gert-Jan 't Hart sluit om 14.00 uur de marathon af met de prijsuitreiking.
De marathon begint en eindigt in Spijkenisse en gaat verder vooral door de polder van Putten en langs de Bernisse.