Gemeente Sint-Oedenrode


Laatste wijziging op: 3 december 2009

Persbericht: Gunning Hulp bij het Huishouden aan tien partijen

Het college van B&W van de gemeente Sint-Oedenrode heeft gezamenlijk met de colleges van B&W van de gemeenten Boekel, Landerd, Uden en Veghel besloten om de opdracht voor het uitvoeren van Hulp bij het Huishouden in het kader van de Wmo voor de jaren 2010 en 2011 te gunnen aan tien partijen.

Hiermee wordt de opdracht verleend aan alle zorgaanbieders die een offerte hebben ingediend. De tien partijen voldoen allemaal aan de eisen die de gemeenten stellen aan de voorziening Hulp hij het Huishouden. Deze bedrijven bieden opgeteld genoeg uren voor zowel de lichte als de uitgebreide variant van deze voorziening. Daarmee is de behoefte van de gemeenten voor de komende jaren ruimschoots gedekt. Ook de tarieven van de tien aanbieders voldoen aan de normen in de aanbesteding. Naast het bieden van een goede prijs scoorden alle partijen hoog op het aspect kwaliteit.

Tien partijen

De tien partijen zijn: Stichting Thuiszorg in Holland, Stichting Brabant Zorg, Stichting Thuiszorg Pantein, Stichting Breederzorg, Actief Huiszorg, T-zorg, Gezinszorg Brabant, Axxicom Thuishulp, Thuiszorg Service Nederland en Thuiszorgcentrum VDA.

Ondertekening

Op donderdag 3 december 2009 zijn door de gemeenten en de zorgaanbieders de overeenkomsten ondertekend.

Burgemeester Wernerplein 1 5492 GD Sint-Oedenrode tel: 0413-481911 e-mail: info@sint-oedenrode.nl