Nederlands Elftal veilt gesigneerde voetbal voor kinderen

07/12/2009 14:44

SOS-Kinderdorpen

Amsterdam, 7 december 2009 - Het Nederlands voetbalelftal ondersteunt een grote internetveiling voor kinderen die er alleen voor staan. Spelers Van Persie, Robben, Kuyt, Sneijder, De Jong en vele anderen hebben speciaal voor SOS Kinderdorpen een voetbal gesigneerd. Voetbalfans hebben tot 20 december a.s. de kans om deze unieke bal van het Nederlands elftal te bemachtigen op www.scooreenbal.nl. De gehele opbrengst van de veiling gaat naar het werk van de internationale kinderhulporganisatie.

De signeersessie van Oranje vond plaats in het kader van de online veiling Scoor een Bal, opgezet door vrijwilligers van SOS Kinderdorpen. De afgelopen maanden hebben zij eredivisieclubs benaderd met de vraag een gesigneerde bal te leveren voor de actie. Maar liefst 18 voetbalclubs doen mee waaronder Ajax, PSV en FC Groningen. Vanuit de clubs werd enthousiast gereageerd en belangeloos meegewerkt aan de actie.

De Oranjebal is op 2 december als kopstuk toegevoegd aan de collectie. Er is al flink geboden, maar de veiling is nog niet ten einde. Iedereen kan tot en met 20 december 2009 een bod uitbrengen via www.scooreenbal.nl. Degene die het hoogste bod uitbrengt, krijgt de voetbal met de handtekeningen.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.scooreenbal.nl/