FloraHolland


Alle oude klokfronten verwijderd bij FloraHolland Naaldwijk

NAALDWIJK (7 december 2009) - Afgelopen weekend zijn bij FloraHolland Naaldwijk de laatste oude klokfronten vervangen door projectieschermen. De oude klokfronten zijn verdwenen achter projectieschermen waarop via beamers de klok geprojecteerd wordt. Vandaag zijn ook deze projectieklokken in afmijnzaal C in gebruik genomen. In september en november zijn al projectieklokken geplaatst en in gebruik genomen in afmijnzaal A en B. In afmijnzaal B is tevens een achtste klok geplaatst die begin 2010 in gebruik wordt genomen.

De vervanging van de klokfronten in Naaldwijk was nodig voor de continuïteit van het veilproces en de verdere uitrol van het beeldveilen. Met projectieklokken krijgen kopers meer informatie over de te veilen partij en de kweker. Bovendien kunnen op de projectieklokken eigen foto's en bedrijfslogo van kwekers getoond worden.

Beeldveilen
Om een zorgvuldige uitrol van beeldveilen te blijven waarborgen is de planning van de verdere uitrol van beeldveilen gewijzigd. Afgelopen donderdag is gestart met het beeldveilen op klok 3 van de veilgroepen Roos 780 GP en Roos "Uitgekeurd. De verdere planning van het uitrollen van beeldveilen wordt aangepast en later bekend gemaakt. Bent u aanvoerder op Naaldwijk en wilt u meer informatie over hoe u uw foto en uw logo op de klok laat tonen? Klik dan hier voor meer informatie.

Fotobijschrift: Het nieuwe aanzicht van afmijnzaal c.