12Connect biedt gratis telefonie oplossing voor ZZP'ers

07/12/2009 17:26

12Connect B.V.

Telecom provider 12Connect heeft een professionele hosted telefooncentrale ontwikkeld en stelt deze op de hoogste kwaliteit platformen beschikbaar om zo de beste stabiliteit en functionaliteit te bieden.

De dienst wordt volledig online aangemaakt en bediend en is daardoor binnen enkele minuten al operationeel. Door de flexibiliteit is de dienst perfect in staat om met de onderneming mee te groeien.

Dit is een goede oplossing voor ZZP'ers; hiermee krijgen zij de beschikking over een volledige professionele telefooncentrale. De dienst wordt gratis aangeboden voor bedrijven tot en met 3 aansluitingen. De bedrijven kunnen gewoon gebruik blijven maken van hun bestaande telefoonnummers.

Bedrijven die aangesloten zijn op het 12Connect netwerk kunnen gratis bellen met alle andere 12Connect gebruikers wereldwijd. Deze oplossing is ook inzetbaar voor grotere ondernemingen.

Over 12Connect

Als marktleider op het gebied van VoIP oplossingen levert 12Connect vaste en mobiele telefonie oplossingen aan meer dan één miljoen gebruikers wereldwijd. Onze diensten en producten worden in eigen beheer ontwikkeld zodat we hoogste stabiliteit en kwaliteit kunnen garanderen en snel maatwerk kunnen leveren. 12Connect is een onafhankelijke opererende Nederlandse telecomprovider die naast hosted telefoonplatforms ook SIP diensten levert. De 12Connect diensten zijn flexibel en kostenbesparend.

Gebruikers van 12Connect zijn zowel zakelijke klanten als particulieren; naast veel klanten in de MKB, Fortune 500 en de overheid, leveren wij ook specifieke oplossingen voor de maritieme en aeronautische sector.