Ingezonden persbericht

Persbericht Amsterdam, 3 december 2009

Meergangendiner zonder kerststress met HEMA kerstbestelservice
De kerstbestelservice van HEMA heeft bijna alles voor een ontspannen, maar uitgebreid kerstdiner. Vanaf 7 december as. is via hema.nl een compleet diner, van borrelhapjes en amuses tot voor-, hoofd- en nagerechten, eenvoudig samen te stellen. Nieuw dit jaar in het assortiment is een betaalbaar driegangenmenu inclusief wijn voor nog meer keuzegemak. Alle gerechten zijn vers, want ze worden op bestelling gemaakt. Vanaf 7 tot en met 20 december kunnen bestellingen worden geplaatst: online of via een bestelformulier in de winkel. Op donderdag 24 december kunnen de bestellingen tot 16:00 in de winkel worden opgehaald. Op hema.nl staan de filialen waar de bestellingen kunnen worden afgehaald. De bestelservice geldt alleen voor Nederlandse vestigingen van HEMA.

Driegangenmenu met wijn
Nieuw in het assortiment is een betaalbaar en door HEMA samengesteld driegangenmenu, inclusief een fles wijn. Het menu bestaat uit een rundercarpaccio vooraf, daarna een beenhammetje met honing-tijmsaus met daarbij een aardappel-groentetaartje en als dessert een grand four van chocolade. Een fles viña Ducaro -bekroond als omfietswijn in 2009- is bij de prijs inbegrepen. Dit menu is te bestellen per twee personen.

Nieuwe gerechten
Naast diverse bestsellers, zoals coquilles Saint-Jacques, varkenshaas en hertenbiefstuk, zijn dit jaar nieuwe gerechten toegevoegd aan het assortiment. Luxe miniquiches, een zalmtaartje vooraf, zalmfilets in Bretonse vissaus en een lamsrack met rode wijnsaus zijn een paar voorbeelden. En als dessert tiramisudruppels met een vulling van tiramisubavarois.

Wijntips
Bij de meeste gerechten heeft HEMA een passende wijn uitgekozen. Alle wijnen zijn te bestellen via hema.nl of verkrijgbaar in de winkel.

Werkwijze kerstbestelservice
Alle bestellingen kunnen van 7 december tot uiterlijk 20 december 17:00 in de winkel via het bestelformulier of via hema.nl tot 24:00 worden geplaatst. Op donderdag 24 december kunnen de bestellingen tot 16:00 in de winkel worden opgehaald. Op hema.nl staan de filialen waar de bestellingen kunnen worden opgehaald, de bestelservice geldt alleen voor Nederlandse vestigingen van HEMA.
-
Noot voor de redactie,