Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort: 7 december 2009

SPEELSCHEMA REAAL TENNIS MASTERS BEKEND
Wildcards voor Van der Duim en Van Uitert

Zojuist heeft in Topsportcentrum Rotterdam de loting voor de REAAL Tennis Masters 2009 plaatsgevonden. De vier hoogstgeplaatste spelers hebben een bye in de eerste ronde. Deze spelers komen vanaf donderdag in actie. Thiemo de Bakker, die als eerste geplaatst is, speelt in de tweede ronde tegen de winnaar van de partij tussen Marcus Hilpert en Antal van der Duim (wildcard). Robin Haase, als tweede geplaatst, komt tijdens zijn eerste wedstrijd in actie tegen de winnaar van de partij tussen Arko Zoutendijk en Jasper Smit. Titelverdediger Michel Koning speelt in de eerste ronde tegen Peter Lucassen. Het complete resultaat van de loting en het wedstrijdprogramma is te vinden op www.reaaltennismasters.nl.

Wildcards
De toernooiorganisatie van de REAAL Tennis Masters kent twee wildcards toe aan Antal van der Duim en Nicolette van Uitert. Zij strijden samen met de andere deelnemers van woensdag 9 tot en met zondag 13 december in het Topsportcentrum Rotterdam om de titel Tennis Master 2009.

Wedstrijdprogramma
De REAAL Tennis Masters worden dit jaar volgens een knock-outsysteem met 12 spelers/speelsters gespeeld. Op woensdag 9 december staan vanaf 12.00 uur zes wedstrijden op het programma. De wedstrijden beginnen op donderdag en vrijdag om 14.00 uur. Op deze dagen worden vijf partijen gespeeld. De halve finales worden gespeeld op zaterdag 12 december vanaf 12.00 uur. Op zondag 13 december begint de damesfinale om 13.00 uur en aansluitend, om 15.00 uur, wordt de herenfinale gespeeld. De herenfinale wordt rechtstreeks uitgezonden bij NOS Studio Sport.

Kaartverkoop
Kaarten voor de REAAL Tennis Masters zijn tijdens het evenement te koop aan de kassa van het Topsportcentrum Rotterdam. De kassa is iedere dag één uur voor aanvang van de wedstrijden geopend.

Noot voor de redactie.