Pauw & Witteman

Maandag 7 december, 23.00 - 23.50 uur, Ned 1
Maandag 7 december 2009 in Pauw & Witteman: Midas Dekkers over Klimaattop
* Volgens Midas Dekkers zal de Klimaattop in Kopenhagen voor sommige bedreigde diersoorten te laat zijn.
* Econoom Rick van der Ploeg gaat vanavond met SP-Kamerlid Sadet Karabulut in debat over het idee van minister Donner om het salaris van 55-plussers te matigen.
* Paul van Vliet staat 50 jaar op de planken en viert dat met een jubileumvoorstelling.
Deze informatie is onder voorbehoud.

Vrijdag in Pauw & Witteman
Uitzending gemist en geen tijd om alles terug te kijken? Bekijk de samenvatting van vijf minuten. Benieuwd naar de rest? Kijk dan hieronder naar de complete uitzending of de afzonderlijke gesprekken. U kunt zich ook abonneren op onze dagelijkse vodcast. Open dan de vodcast link in iTunes of kopieer deze link naar een ander rss programma.

Minister Bert Koenders vindt dat hulporganisaties ook zonder de steun van Nederlandse militairen door kunnen gaan in Uruzgan.

Neelie Kroes keert toch terug in de Europese Commisie. De veelgeprezen eurocommissaris voor Concurrentie krijgt in de nieuwe commissie de post Digitale Agenda.

Acteur, regisseur en beeldend kunstenaar Jeroen Krabbé luidde vrijdag zijn 65ste verjaardag in bij Pauw & Witteman.

De website www.biografie.vara.nl bevat artikelen, video- en audiofragmenten van de afgelopen tachtig jaar VARA. Bekijk hier de biografie van Paul Witteman.

Europarlementariër Esther de Lange schrijft op ons gastenblog: "Paul McCartney tegenspreken, dat doe je niet zomaar."

Uitzending bijwonen?
Lijkt het u leuk om een uitzending van Pauw & Witteman bij te wonen? Bel op werkdagen van 09.00-17.00 uur met VARA Klantenservice 0900 0123 (¤ 0,10 pm) of Klik hier om te reserveren via internet