LLiNK

Rotterdam, 03 december 2009


-PERSBERICHT-

LLiNK OBA Live ontvangt Hans van Beers

In het LLiNK radio 5 programma OBA Live ontvangt presentator Pieter Hilhorst op maandag 7 december Hans van Beers. Hij stopt op 1 februari als directeur van het Conservatorium van Amsterdam, dat dit jaar 125 jaar bestaat.

Hans van Beers trekt graag aan de touwtjes, maar het liefst achter de schermen. Naast directeur van het conservatorium was hij onder meer de mede-oprichter van Pinkpop en directeur van de VPRO. Pieter Hilhorst vraagt hem hoe het is om altijd de trouble shooter te zijn. Daarnaast een gesprek met oud VPRO voorzitter Arend Jan Heerma van Voss over het omroepbestel.

In de uitzending schuift bovendien Chef Globalisering Evert Nieuwenhuis aan met nieuws en wetenswaardigheden uit de wereld van de globalisering. In de rubriek 'Zendtijd voor Culturele Partijen' aandacht voor het achtste Nationaal Kampioenschap Poetry Slam.

OBA Live

OBA Live is het radioprogramma over cultuur, maatschappij en politiek, live vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Op werkdagen is het te beluisteren op Radio 5 van 19:00-21:00 uur en live te bekijken via www.obalive.nl. Omroep LLiNK verzorgt de uitzendingen van maandag (Pieter Hilhorst) en woensdag (Teun van de Keuken).

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.


Noot voor de redactie,