Ingezonden persbericht


-- PERSBERICHT --

Whizzkids schrijven zich in voor Computer Quiz 2009

Nijmegen, 7 december 2009 - Nog één week en dan gaat de Nationale Computer Quiz 2009 van start. Computergebruikers uit Nederland en België kunnen zich nog tot komende maandag hiervoor inschrijven, dan zal de afvalrace van start gaan. Wie overblijft, mag zich van organisator Nationaal Computer Forum de Computerkenner van 2009 noemen.

In de Nationale Computer Quiz wordt computerkennis getest van forumleden die zich voor de quiz hebben opgegeven. Dagelijks zal de redactie van Nationaal Computer Forum een vraag op de website plaatsen. De deelnemers krijgen een dag de tijd om te reageren; wie voor 10.00 uur de vraag goed beantwoordt, gaat door naar de volgende ronde. Uiteindelijk blijft één deelnemer als winnaar over. Hij of zij wint een LaCie LaCinema Classic - Digitale AV-speler, gesponsord door online hardwarewinkel Azerty.

"Tot nu toe hebben meer dan zeventig forumleden zich al opgegeven voor de quiz en daar zitten toch behoorlijke slimmeriken tussen," aldus Nils, sitemanager van Nationaal Computer Forum. "Door de vragen te bedenken zullen wij zelf ook wel een paar IQ'tjes rijker worden."

Inschrijven voor de Nationale Computer Quiz gaat via de website www.nationaalcomputerforum.nl/quiz .

Over Nationaal Computer Forum
Nationaal Computer Forum is een online forum over alles wat met computers te maken heeft. Het forum is gericht op een breed publiek, waar kenners en minder ervaren gebruikers elkaar ontmoeten en helpen. Mocht je in je computergebruik op een probleem stuiten, omdat je bijvoorbeeld onlangs voor het eerst een computer bent gaan gebruiken, dan helpen forumleden je graag vooruit. Veel problemen worden binnen één dag verholpen. Het forum is opgebouwd in categorieën, met onder andere een gedeelte over Hardware, over Software, maar ook over Design of over Virussen. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over computergerelateerde onderwerpen te komen of berichten te plaatsen op de forums. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals een overzicht van hardware en softwareaanbiedingen. Registreren is eenvoudig en kan via de website www.nationaalcomputerforum.nl/register.php

-- EINDE BERICHT --

Noot voor de redactie,