Ingezonden persbericht


Nick en Simon brengen eerste stem uit op Sky Radio Christmas Top 50

Naarden, 7 december 2009 | Tot en met woensdag 16 december kan heel Nederland weer stemmen op dé enige, echte ultieme kersthitlijst: de Sky Radio 'Christmas Top 50', editie 2009. Nick en Simon, die dit jaar zelf een kerstsingle lanceren, hebben vanmorgen in de Sky Radio-studio de eerste stem uitgebracht voor de lijst met de allermooiste kersthits aller tijden.

Nick en Simon stemden via de website Skyradio.nl op hun favoriete kerstsongs 'Christmas Was A Friend Of Mine' van Fay Lovsky en '2000 Miles' van de Prentenders. Nick en Simon: "Dit zijn twee prachtige kerstnummers die ook niet zo vaak worden gedraaid. Van beide nummers hebben wij een cover uitgebracht en deze staan ook in de Christmas Top 50."

De Sky Radio 'Christmas Top 50' wordt ieder jaar samengesteld aan de hand van de stemmen van de luisteraars van de zender die zich in december traditiegetrouw de Christmas station mag noemen. Stemmen kan via de website Skyradio.nl.

Programmering
Op 18 december wordt de lijst met de allerbeste kerstnummers uitgezonden van 14.00 uur tot en met 18.00 uur. Vanaf 19 december is er een podcast van de X-mas Top 50 te downloaden via Skyradio.nl. Op Eerste Kerstdag kan er nogmaals genoten worden van de allermooiste kersthits tussen 14.00 en 17.00 uur.

Sky Radio 101 FM The Christmas station
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met de mooiste kerstnummers tijdens de donkere dagen voor Kerst. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobiele telefoon, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne. Voor meer informatie over Sky Radio kijk op Skyradio.nl.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group