Ahsay Nederland - België breidt uit naar UK


ALMERE, 20091207 -- Ahsay Nederland - België, leverancier van de Ahsay Backup Service Provider Edition, breidt uit maar Het Verenigd Koninkrijk. Deze uitbreiding is de eerste stap naar een uitbreiding voor heel West Europa. De online backup is het meest succesvol in de West Europese landen waar de internetverbindingen goed zijn. Nu zijn Nederland en Het Verenigd Koninkrijk duidelijke koplopers.

De Ahsay Online Backup Manager, de software die de backup bij de eindklanten maakt, wordt wereldwijd door meer dan 1.000.000 bedrijven gebruikt en door meer dan 3.100 ICT en ISP's verkocht. Hiermee is het verreweg de meest succesvolle zakelijke online backupsoftware ter wereld. Uniek is dat de Ahsay Backup Service Provider Edition werkt op de eigen servers van de ICT en ISP bedrijven.
Ahsay United Kingdom (www.ahsay.co.uk) zal net als Ahsay Nederland - België vallen onder de bedrijfsvoering van Backup-Connect (www.backup-connect.com).

Over Ahsay

Ahsay Systems Corporation is in 1999 opgericht en heeft als doelstelling voordelige, betrouwbare en geautomatiseerde backup oplossingen te leveren. De eerste commerciële versie van de Online Backup Manager is in 2000 op de markt gekomen. De Online Backup Manager was zo succesvol dat wereldwijd verschillende ICT dienstverleners de diensten wilden verkopen onder eigen naam. Sinds 2006 is de volledige focus van Ahsay het verzorgen van de Online Backup Software voor partners. Inmiddels zijn dit er wereldwijd meer dan 3.100 met meer dan 1.000.000 eindgebruikers. De voornaamste Reseller van Ahsay in Europa is Backup-Connect. Voor meer informatie www.ahsay.nl