Kapsalon Unique introduceert nieuw afsprakensysteem


Nu 24 uur beschikbaar voor het maken van afspraken

NIEUW-BUINEN, 20091207 -- Kapsalon Unique heeft sinds kort een uniek online klanten en afsprakensysteem. Hierdoor kunnen klanten van de kapsalon nu 24 uur per dag terecht voor het maken van een afspraak. Dit Salon Informatie Systeem (S.I.S.) werd door het Drentse bedrijf WebEdition in samenwerking met de eigenaar van kapsalon Unique, ontwikkeld.

In het Salon Informatie Systeem kan de salon de klantgegevens kwijt, zoals adresgegevens, kapselgegevens, kleurcodes en allergieën. Hierdoor zijn de klantenkaarten met een druk op de knop bij de hand. Ook de afspraken van de salon worden in het systeem bijgehouden. Als extra service naar de klanten van Unique, kunnen zij nu zelf via Internet een afspraak maken. Hiervoor ontvangen de klanten hun eigen inlogcode. Via de website kan de klant de haarstylist van zijn of haar keuze aangeven, de gewenste behandeling, de dag en het tijdstip. Het informatiesysteem laat direct zien of de gekozen opties nog vrij zijn. Hiermee is kapsalon Unique nu 24 uur per dag bereikbaar voor klanten. Dit is niet alleen gemakkelijk; ook is de kapsalon nu minder tijd kwijt aan het beantwoorden van telefonische afspraken en hoeft er minder vaak tijdens een behandeling te worden "weggelopen".
Het Salon Informatie Systeem onderscheidt zich van andere software pakketten door haar eenvoud en door de lage aanschaf- en beheerkosten. Het systeem kan kosteloos aan de huidige website van iedere kapsalon worden gekoppeld. Om S.I.S. te kunnen gebruiken, heeft men slechts een Internet verbinding nodig. WebEdition kan dit systeem overigens ook voor iedere andere branche ontwikkelen.
Bezoek de website: www.kapsalon-unique.nl/. Of wilt u meer weten over dit Salon Informatie Systeem? Bezoek de website: www.webedition.nl voor meer informatie of vraag via de website de brochure aan.





WebEdition