GGZ WNB kiest voor Datawarehouse van VCD Business Intelligence B.V


HALSTEREN, 20091207 -- GGZ Westelijk Noord-Brabant heeft recentelijk opdracht verstrekt voor verdere professionalisering van haar informatievoorziening. Hiervoor gaat zij gebruik maken van het datawarehouse van VCD Business Intelligence. Voor de ontsluiting van bronsystemen, presentatie en visualisatie van gegevens, wordt gebruik gemaakt van SAP BusinessObjects producten (ETL, Rapportage, Analyse en Dashboards).

De oplossing verschaft uitgebreide geïntegreerde informatie op ondermeer het gebied van financiën, personeel, ZZP's, NZa-productie en DBC's. Deze informatie komt beschikbaar binnen de gehele organisatie.

Ineke de Jong, directeur EAD bij GGZ WNB: "GGZ Westelijk Noord-Brabant heeft behoefte aan een datawarehouse dat meer informatie verschaft dan de huidige arbeidsintensieve rapportages van de diverse applicaties. Geïntegreerde management informatie is nu echt noodzakelijk. Deze moet management en leidinggevenden structureel toegang geven tot de benodigde informatie om zo afdelingen en medewerkers binnen de organisatie adequaat te kunnen aansturen. De definiëring van het project, het vooronderzoek, het vergelijken, en de nodige voorbereiding vormen de solide basis voor de start van het project dat we samen met VCD gaan uitvoeren."

"Dit project is voor GGZ Westelijk Noord-Brabant zeer belangrijk gezien hun informatiebehoefte t.b.v. het bepalen van hun beleid. GGZ Westelijk Noord-Brabant heeft in haar voorbereiding van dit project duidelijke keuzes, wensen en eisen bepaald om tot een definitieve beslissing te komen. Wij gaan er weer een mooi datawarehouse project van maken", aldus Luc Janssen, Sr. Account Manager VCD Business Intelligence.

Over GGZ Westelijk Noord-Brabant
GGZ Westelijk Noord-Brabant biedt hulp bij psychische en psychiatrische problemen. Het zorgaanbod is breed: van preventieve cursus tot opname; van korte therapie tot langdurige behandeling en woonbegeleiding. Mensen van alle leeftijden en culturen kunnen bij GGZ WNB terecht. GGZ WNB heeft een totale capaciteit voor 512 bedden en 112 plaatsen in Bergen op Zoom, Halsteren, Roosendaal, Oud Gastel en Oudenbosch. Er werken meer dan 1300 medewerkers.

Over VCD Business Intelligence
VCD Business Intelligence realiseert en onderhoudt met meer dan 55 medewerkers uiteenlopende oplossingen op het gebied van operationele- en managementinformatie (datawarehouses, dashboards, scorecards, etc.). Oplossingen worden gerealiseerd met o.a. SAP BusinessObjects, Qlikview, SAS en IBM Cognos. VCD Business Intelligence is onderdeel van de VCD IT Groep. www.vcdbi.nl.

Voor meer informatie:Luc Janssen, Sr. Account Manager VCD Business Intelligence