Nieuw Frankrijkmagazine richt zich op online toerist


LEIDEN, 20091207 -- Vanaf vandaag is de website van het nieuwe Frankrijkgids Magazine volledig toegankelijk voor bezoekers. Dit bijzondere magazine over Frankrijk, te vinden op frankrijkgids.com, richt zich als eerste volledig op de online markt met informatieve artikelen over cultuur, natuur, geschiedenis, leven, mensen, cinema en muziek. Het doel van het magazine is om de bezoeker kennis te laten maken met de rijkdom van wat Frankrijk de vakantieganger, emigrant en cultuurliefhebber te bieden heeft.

Het Frankrijkgids Magazine springt in het gat dat er momenteel is op internet op het gebied van eerlijke, objectieve en serieuze berichtgeving over Frankrijk en de Franse cultuur. Gedrukte tijdschriften over Frankrijk bestaan al sinds jaar en dag, maar geen van de grote magazines heeft tot nu toe de vertaalslag naar het internet weten te maken.

Frankrijkgids Magazine werkt samen met de lokale toerismebureaus in Frankrijk om de bezoeker van het online magazine op zoveel mogelijk van de mooiste en meest geliefde plekjes van Frankrijk te wijzen.

Frankrijkgids Magazine





Ingezonden persbericht