IKON

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5
HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON
Maandag 7 december t/m vrijdag 11 december 2009
19.00-21.00 uur


* Maandag 7 december
Omroep: Llink, presentatie: Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst ontvangt Paul Kalma, PvdA-kamerlid en voormalig directeur van de Wiardi Beckmanstichting. Ze spreken over een quotum voor vrouwen in topfuncties, de AOW-leeftijd en de deplorabele staat van zijn partij.


* Dinsdag 8 december
Omroep: NMO/NIO, presentatie: Abdella Dami

Abdella ami gaat in gesprek met Meta Knol. Zij is conservator van de tentoonstelling Beyond The Dutch. De tentoonstelling analyseert de wisselwerking van (moderne) beeldend kunst tussen Indonesië en Nederland.


* Woensdag 9 december
Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

Teun van de Keuken praat met fotograaf Teun Voeten. Hij maakte reportages over 'vergeten oorlogen' in onder andere Colombia, Afghanistan en Soedan. Met zijn nieuwste project toont hij drugsgerelateerd geweld in Mexico.


* Donderdag 10 december
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

De essaybundel 'Onze Lieve Vrouwe van de Schemering' is eigenlijk een zelfportret van schrijver Willem Jan Otten. Alles wat hem de afgelopen jaren bezighield komt langs: euthanasie, pornografie, filmgeweld, orthodoxie en fundamentalisme.


* Vrijdag 11 december
Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Theodor Holman praat met Annemiek Nelis over de Maakbare Mens. Nelis is directeur van het CSG, een instituut dat onderzoek doet naar de relatie tussen de samenleving en vraagstukken rond DNA- en gen-technologie.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op: www.spirit24.nl