Stadsdeel Amsterdam Zuidoost


On Ice!

---

Zuidoost On Ice!

7 december 2009
Zuidoost On Ice! Voor het eerst kan er in Amsterdam Zuidoost op een échte kunstijsbaan geschaatst worden. Tot 10 januari kan jong en oud schaatsen op de ijsbaan bij de onderdoorgang van het Bijlmer ArenA Station bij de ArenA Boulevard. Geen schaatsen? Geen probleem, want schaatsen kan je huren bij Zuidoost On Ice. En de ijsbaan is ook nog eens overdekt.

De ijsbaan maakt deel uit van de Kerstmarkt en Kerstkermis in Amsterdam Zuidoost, die dit jaar groter is dan ooit. De Kerstmarkt loopt van de Amsterdamse Poort naar de ArenA Boulevard. En ook Woonmall Villa ArenA is met Villa Wonderland helemaal in kerststemming en kerstsfeer.

Openingstijden 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur

Entree: 3 euro

Schaatshuur: 3.50 euro

Winkelcentrum de Amsterdamse Poort en Zuidoost Partners hebben het initiatief genomen voor deze tijdelijke en energiezuinige ijsbaan. De ijsbaan wordt geleverd door Ice World en de energie door windmolens van Windunie.

Naast bijdragen van stadsdeel Zuidoost, Winkelcentrum de Amsterdamse Poort, horecagelegendheid Klein ArenA en Zuidoost Partners heeft ook de Rabobank zich bereid verklaard tot een sponsorbijdrage voor Zuidoost On Ice. Daar zijn wij de Rabobank zeer erkentelijk voor.

ZO! en nu de schaatsen uit het vet en veel plezier.
---