Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Burgemeester Cazemier feliciteert WDWWZ

met deelname aan verkiezingen.

DENEKAMP - ´We doen wat we zeggen´ (WDWWZ) is de enige nieuwe politieke partij die op 3 maart 2010 aan de gemeenteraadsverkiezingen in Dinkelland deelneemt. De kiesraad heeft WDWWZ evenals de vier bestaande politieke partijen, CDA, Lokaal Dinkelland, PvdA en VVD toegelaten. Burgemeester R.S. Cazemier heeft beoogd lijsttrekker van WDWWZ, René Leget, gefeliciteerd met de goedgekeurde deelname en heeft alle ambtelijke medewerking toegezegd bij de vervolgstappen die de kieswet voorschrijft .

"Ik juich het toe dat er vijf politieke partijen, waarvan één nieuwe, aan de verkiezingen deelnemen. Het is altijd goed als de burgers de keuze hebben uit meerdere politieke partijen," aldus de Dinkellandse burgermeester, die geen enkele voorkeur voor welke politieke partij dan ook uitspreekt. Cazemier staat als burgemeester boven de partijen.

WDWWZ presenteert na raadpleging van de dorps-, kern- en stadsraad nog voor het einde van het jaar het programma. In tegenstelling tot andere partijen geeft WDWWZ eerst prioriteit aan de inhoud (het programma) en zoekt daarna de mensen die het programma onderschrijven en op de kandidatenlijst willen staan. Om die reden wordt het programma in december en de kandidatenlijst in januari 2010.

WDWWZ onderscheidt zich van andere politieke partijen doordat zij zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.

"Om alvast een tipje van de sluier op te lichten maakt WDWWZ zich sterk voor: Het veilig stellen van de leefbaarheid en veiligheid in alle Dinkellandse kernen, de samenvoeging van Tubbergen en Dinkelland, het bevriezen van de lokale belastingen en het alsnog belonen van de kunstenaars die werk voor de gemeente hebben verricht. Aangezien wij de burgers serieus nemen hebben wij de dorpsraden benaderd met het verzoek om aan te geven welke knelpunten er zijn, zodat die het programma opgenomen kunnen worden".

WDWWZ denkt met minimaal één zetel en mogelijk veel meer zetels bij de verkiezingen in de wacht te slepen.De partij is niet alleen tegen maar komt ook met concrete oplossingen en is bereid een wethouder te leveren.Voorop staat volgens de beoogde lijsttrekker het algemeen belang van Dinkelland en haar burgers.