Gemeente Zoetermeer

Oprichting Zoetermeerse Bouwsociëteit

In veel steden blijken bouwsociëteiten succesvolle platforms, waarin betrokkenen uit de bouwwereld elkaar ontmoeten. Logisch dus dat Zoetermeer hier een voorbeeld aan neemt en dit initiatief volgt door zelf ook een bouwsociëteit op te richten. De bijeenkomsten van deze nieuwe bouwsociëteit worden samen met de gemeente Zoetermeer georganiseerd.
Initiatiefnemers van de nieuwe Bouwsociëteit zijn Anke van As (Van As Makelaardij), Ronald Damen (Synchroon Ontwikkelaars), Frans Muijzers (wethouder Wonen Zoetermeer), Herman Middendorp (Quadrans), Leo van der Plas (Rabobank Vlietstreek Zoetermeer) en Rob Steijn (Dura Vermeer). De Bouwsociëteit staat open voor alle betrokkenen bij de bouwwereld, zoals ontwikkelaars, adviseurs, bouwers, ontwerpers, woningbouwcorporaties, notarissen, bankiers, makelaars, advocaten, accountants, technici, politici en ambtenaren.

De eerste bijeenkomst van de Zoetermeerse Bouwsociëteit staat op de agenda voor dinsdag 8 december van 16.30 uur tot 19.00 uur. Plaats van samenkomst is het Bouwhuis in Zoetermeer. Tijdens deze eerste bijeenkomst wordt in ieder geval gesproken door de Zoetermeerse Wonen-wethouder Frans Muijzers en Jan van Tuinen, directeur Bouwend Nederland Zoetermeer. Naast de bijdragen van deze heren is er voor de aanwezigen uiteraard ook voldoende tijd ingeruimd om elkaar in een informele sfeer te ontmoeten.

Wie wil deelnemen aan deze eerste bijeenkomst van de Zoetermeers Bouwsociëteit kan zich via e-mail aanmelden bij het secretariaat van de sociëteit: anke.van-as@van-as.nl.