PERSUITNODIGING Het Scheper Ziekenhuis levert TopZorg in Drenthe

07/12/2009 15:20

Menzis zorg en inkomen

Het Scheper Ziekenhuis te Emmen heeft vier nieuwe Menzis TopZorg contracten binnengehaald. Voor het traject 2009-2010 had het Scheper Ziekenhuis al vier contracten voor borstkanker, liesbreuk, meniscus en spataderen. De nieuwe TopZorg contracten voor 2009-2011 betreffen amandelen knippen, knie- en heupprotheses en rughernia-operaties.

Menzis directeur Zorgmanagement - Ria Stegehuis - reikt dinsdag 8 december 2009 symbolisch de predikaten uit aan de voorzitter Raad van Bestuur van het Scheper Ziekenhuis.

Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst vindt plaats om 15.00 uur in de Stafkamer van het Scheper Ziekenhuis aan de Boermarkeweg 60 te Emmen.

Menzis TopZorg

Als bij je kind de amandelen worden verwijderd, dan wil je erbij zijn als het onder narcose wordt gebracht. In een KNO-poli met het TopZorg-predikaat kun je daarop vertrouwen.

Vermoedt je huisarts een acute hernia, dan word je bij een TopZorg-ziekenhuis bijvoorbeeld binnen twee weken gezien. Landelijk duurt dat gemiddeld vier weken. En je kunt er op rekenen dat er een MRI-scan wordt gemaakt.


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,