Politie Brabant Zuid-Oost

Gewelddadige overval op bedrijf in Bureau Brabant

Veldhoven, 07-12-2009 o Televisieprogramma Bureau Brabant besteedt deze week aandacht aan een gewelddadige overval op een bedrijf in Veldhoven.

Gewelddadige overval
De eigenaar van een bedrijf in Veldhoven denkt dat hij het er niet levend af zal brengen als hij wordt overvallen. De man is op vrijdag 6 november 2009 in alle vroegte bij zijn zaak als er plotseling twee gewapende overvallers binnen komen. Zij eisen geld.

Als hij probeert weg te komen, wordt hij door de twee daders hardhandig tegen gehouden en krijgt hij ook flinke klappen in zijn gezicht. Met het wapen wordt ook verschillende keren hard op zijn hoofd en rug geslagen.

Het slachtoffer is ontzettend bang dat het verkeerd af gaat lopen. Hij weet uiteindelijk toch naar buiten te komen. De overvallers gaan er vandoor in een gereedstaande zwarte Fiat Stilo, waarin nog een derde man achter het stuur zit.

Uitzending
De eerste uitzending van Bureau Brabant is op maandag 7 december 2009 om 18.00 uur op Omroep Brabant. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald en de laatste uitzending is op dinsdag 8 december om 17.00 uur.