Gemeente Haaren


Molenstraat en Torenstraat richting N65 afgesloten

Molenstraat en Torenstraat richting N65 afgesloten

Rijkswaterstaat voert in de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 december onderhoudswerkzaamheden uit aan de stoplichten bij de kruising op de N65 ter hoogte van Helvoirt.

Hiervoor moeten de Molenstraat en Torenstraat geheel of gedeeltelijk worden afgesloten voor al het verkeer. Lokaal verkeer moet rekening houden met een langere reistijd.

Afsluitingen

In verband met de werkzaamheden aan de stoplichten op de kruising van de N65 bij Helvoirt zijn er de volgende afsluitingen:

§ Molenstraat vanuit Haaren richting N65

§ N65 richting Molenstraat (Haaren)

§ Torenstraat vanuit Helvoirt richting Molenstraat (Haaren)

Deze wegen zijn afgesloten voor al het verkeer van:

§ vrijdag 11 december 19:00 tot zaterdag 12 december 18:00 uur

Omleidingroutes

Verkeer op de N65 richting Haaren en lokaal verkeer vanuit Helvoirt richting Haaren wordt omgeleid via de Torenstraat naar de N65 en vervolgens via Monseigneur Zwijsenstraat naar Haaren.

Lokaal verkeer uit Haaren richting Helvoirt wordt omgeleid via de Kerkstraat, Heuvelstraat, Kanstraat, Monsigneur Zwijsenstraat naar de N65 richting Helvoirt.

Weersgevoelig

Onderhoudswerkzaamheden aan het wegdek zijn weergevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland voor:

Meer informatie?

De omleidingsroutes voor deze onderhoudswerkzaamheden worden ter plaatse met gele borden aangegeven. Heeft u vragen? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.