Winnaars Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang 2008 gehuldigd

08/12/2009 15:00

Stichting Waarborgfonds Kinderopvang

Vandaag, tijdens het jaarcongres van het Waarborgfonds Kinderopvang, zijn de twee winnaars bekendgemaakt van de Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang 2008. In Categorie 1 heeft Creche Duimelijntje uit Lisse de hoofdprijs van 5.000,- euro gewonnen. In Categorie 2 ging de eer naar Stichting Kinderopvang Alphen aan de Rijn: eveneens een hoofdprijs van 5.000,- euro. De Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang is al weer voor de vijfde keer op rij uitgereikt.

Dit jaar stuurden 108 kinderopvangorganisaties hun jaarverslag in. Uit deze inzendingen zijn 16 genomineerden geselecteerd, verdeeld over de twee categorieën. De indeling in categorieën was nieuw dit jaar en vooral bedoeld om de kleinere organisaties te stimuleren meer aandacht te besteden aan externe verantwoording. Categorie 1 vertegenwoordigt peuterspeelzalen en kinderopvangorganisaties tot 150 kindplaatsen. Categorie 2 omvat kinderopvangorganisaties vanaf 150 kindplaatsen.

Vanaf vandaag is het volledige juryrapport te lezen op: www.waarborgfondskinderopvang.nl

De Prijs Beste Jaarverslag Kinderopvang 2008 wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van: KPMG, Rabobank, ABN AMRO, PricewaterhouseCoopers, Triodos Foundation en KiDafo. En wordt ondersteund door: MOgroep Kinderopvang, de Branchevereniging ondernemers in de kinderopvang, BOinK, bdKO en NVTK.





http://www.waarborgfondskinderopvang.nl/