PopCap introduceert: Chuzzle(TM) iPhone(TM) 08/12/2009 15:15

PR Newswire

DUBLIN, December 8 /PRNewswire/ --

- Het bekroonde Match-3 Puzzel Game is nu beschikbaar voor iPhone en iPod(R) Touch

PopCap Games, de toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van videogames die door een breed publiek worden gewaardeerd, komt vandaag met de introductie van zijn match-3 puzzelspel-hit Chuzzle (TM) voor de iPhone en de iPod (R) Touch. Het spel is ontwikkeld in nauwe samenwerking met John Raptis, de ontwerper van de oorspronkelijke PC-versie. Chuzzle is met de iPhone en iPod Touch direct verkrijgbaar bij de App Store van Apple of via http://www.itunes.com/appstore.

"Chuzzle is een geweldige toevoeging aan het groeiend aantal spellen dat PopCap voor de iPhone en de iPod Touch aanbiedt," aldus Andrew Stein, directeur mobiele platforms van PopCap.

"Het touch-screen van de apparaatjes van Apple vormt de ideale interface voor de 'schuiftechniek' die voor dit spel heel belangrijk is. Het is een prachtige bewerking die helemaal past binnen de uitstekende reputatie van PopCap , dankzij de uitstekende spellen die wij in de App Store hebben uitgebracht. Jong of oud, man of vrouw, iedereen wil graag Chuzzle spelen."

Bij Chuzzles schuiven spelers met rijen koddige pluizenbolletjes ("chuzzles") om verticale en horizontale bij elkaar passende stellen van drie of meer chuzzles van dezelfde kleur te vormen. Dan ontploffen ze van blijdschap en komen er meer chuzzles van boven om hun plaats in te nemen. Er zijn vier verschillende spelsoorten met een bijna oneindige hoeveelheid spelvarianten die je kunt oplossen binnen een schijnbaar oneindig aantal spelniveaus. Daarbij word je geholpen door "giant chuzzles", "rainbow chuzzles", "super chuzzles" en andere bonussen.

De belangrijkste features van Chuzzle iPhone zijn:

- Vier verschillende spelmodi met oneindige levelconfiguraties en een vrijwel onbeperkte game play:

- Classic Mode: de oorspronkelijke Chuzzle in volle glorie
- Zen Mode: lekker relaxed spelen zonder levels, locks of andere beperkingen

- Mind-Bender Mode: een ander soort Chuzzle-puzzel waarbinnen spelers met rijen en kolommen vol chuzzles schuiven om vooraf bepaalde patronen te vormen

Speed Mode: de gewone Chuzzle-actie, maar dan sneller (en moeilijker!)
- Trophy Room: je eigen persoonlijke "Hall of Fame" waar je meer dan twintig trofeeën kunt verzamelen en bewonderen!

- Scrambles: deze speciale optie herverdeelt alle
chuzzles onmiddellijk zodra je geen opties/bewegingen meer hebt/kunt maken.

- Dynamic Level Generation: zorgt ervoor dat elk spel weer anders is, hoe vaak je ook gespeeld hebt.

PopCap's huidige aanbod van titels voor de iPhone en de iPod Touch omvat ook Bejeweled(TM), 2 Peggle(TM)en Bookworm(TM). Het hooggewaardeerde Plants vs Zombies(TM) is binnenkort beschikbaar.

Over PopCap

PopCap Games (http://www.popcap.com) is de toonaangevende
multi-platformaanbieder van leuke, gemakkelijk te leren, fascinerende videospellen, die aantrekkelijk zijn voor iedereen van 6 tot 106. PopCap, gevestigd in Seattle, Washington, werd in 2000 opgericht en heeft wereldwijd ruim 240 werknemers in dienst in Seattle, San Fransisco, Chicago, Vancouver, B.C., Dublin en Shanghai. PopCap's spellen zijn wereldwijd meer dan één miljard keer door gebruikers gedownload en het vlaggenschip, Bejeweled(R), is over alle platforms al meer dan 25 miljoen keer verkocht. De spellen van PopCap, die steeds weer lof oogsten van gebruikers en reviewers, worden gespeeld op het web, desktopcomputers, talloze mobiele apparaten (mobiele telefoons, smartphones, PDA's, pocket PC's, iPod, iPhone en nog veel meer), populaire spelconsoles (zoals Xbox en DC) en op in-flight
entertainmentsystemen. PopCap is de enige ontwikkelaar van "casual games" met een leidend marktaandeel in alle grote verkoopkanalen, inclusief webportalen, detailhandelaren, mobiele telefoons, MP3-spelers en spelconsoles.

PopCap, Bejeweled en Chuzzle zijn handelsmerken van PopCap Games Inc. die in bepaalde landen geregistreerd kunnen zijn. Andere bedrijfs- en productnamen die hierin worden gebruikt kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren en worden gebruikt ten behoeve van de eigenaren daarvan.

PR-contactpersonen: Cathy Orr, corr@popcap.com, +353-1-646-8107; Ember Wardrop, ewardrop@popcap.com, +353-1-646-8164
PR-contactpersonen: Cathy Orr, corr@popcap.com, +353-1-646-8107; Ember Wardrop, ewardrop@popcap.com, +353-1-646-8164






-