Gemeente Capelle a/d IJssel

Collegeleden krijgen Fietsknooppuntenkaart

De Capelse collegeleden hebben ieder een fietsknooppuntenkaart gekregen van wethouder Martin Ponte. Op deze kaart staat het fietsroutenetwerk van deze regio.

De Capelse collegeleden hebben ieder een fietsknooppuntenkaart gekregen van wethouder Martin Ponte. Op deze kaart staat het fietsroutenetwerk van deze regio. Zo kan iedereen eenvoudig een eigen fietsroute samenstellen. Er staan overal in de regio bordjes met de nummers van knooppunt naar knooppunt. Op elk knooppunt staat een overzichtskaart met alle routes en knooppunten.

Martin Ponte reikt fietsroute uit

Fiets bijvoorbeeld in Capelle langs de IJssel, door het oude dorp of geniet van het groen aan de 's Gravenweg en in het Schollebos. Wethouder Martin Ponte is zeer tevreden met het systeem: "Het routenetwerk ziet er heel goed uit en er wordt al behoorlijk gebruik van gemaakt. Een grote aanwinst voor het recreëren in Capelle."

De kaart van het fietsknooppuntensysteem kost EUR 5,50 en is onder meer te verkrijgen bij het Informatiecentrum van het gemeentehuis en bij diverse boekhandels.

Kijk ook eens op www.fietseninregiorotterdam.nl