Politie Flevoland

Zaak woning-overval 82-jarige vrouw in Avros Opsporing Verzocht

Almere, 08-12-2009 o In het programma Opsporing Verzocht wordt vanavond aandacht besteed aan de laffe woning-overval op een 82-jarige bewoonster van een woning aan Ouverture in de Almeerse Muziekwijk. De vrouw werd op donderdag 12 november door vermoedelijk drie daders in haar woning overvallen. Direct na de laffe daad startte de recherche van District Zuid een groot onderzoek. De oude dame mocht na controle in het ziekenhuis weer naar huis maar heeft alle dagen nog last van de ingrijpende gebeurtenis. Nu wordt de hulp van het publiek ingeroepen om zo snel mogelijk de daders te kunnen opsporen. Opsporing Verzocht wordt vanavond om 21.45 uur op Nederland 1 uitgezonden.

Hieronder het eerder verzonden persbericht:

13112009 Almere

Getuigen gezocht na diefstal Ouverture

Donderdagavond rond 19.00 uur is een 82-jarige vrouw in haar woning aan de Ouverture door vermoedelijk drie mannen bedreigd en bestolen. Het is nog onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld. Ook is nog onbekend wat de daders hebben buit gemaakt. De verdachten lieten het slachtoffer hevig geschrokken in haar woning achter. Zij is ter controle overgebracht naar een ziekenhuis, maar mocht later op de avond weer naar huis.

De recherche van district Zuid heeft donderdagavond al met enkele getuigen gesproken. Hierdoor bestaat het vermoeden dat het gaat om drie verdachten. Door een getuige is gezien dat de daders in de richting van de busbaan zijn gevlucht.

Uw tip!

De politie is dringend op zoek naar getuigen. Mensen die donderdagavond iets bijzonders hebben gezien in de directe omgeving van de Ouverture worden verzocht contact op te nemen met de recherche van district Zuid via 0900 - 8844. Ken jij de dader of kent de dader jou? Anoniem melden kan via MMA op 0800 7000!