Ingezonden persbericht---


-----------------------
24 november 2009

Martine Kruider vertelt hoe een stadse griet een echte boerin werd!

Lelystad- Tijdens de koude wintermaanden is er elke tweede dinsdagavond van de maand een lezing in Nieuw Land. Op 8 december vertelt de Flevolandse schrijfster en boerin Martine Kruider over haar leven als boerin. Met de liefde voor haar boer ontstond tegelijkertijd een verborgen passie voor het plattelandsleven! Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Martine Kruider viel voor de charmes van een Flevolandse boer en woont nu bijna vijf jaar op een melkveebedrijf in Flevoland. De passie die zij heeft gekregen voor het platteland vertaalt ze in haar boeken 'Boerin' en 'Miranda@Martine, 2 boerinnen mailen' en haar net uitgekomen boek 'Ik ben boerin. Over leven en liefde op het platteland'. Zij vertelt over dromen die uitkwamen en dromen die de mist in gingen. Herkenbaar voor iedereen! In de lezing stelt Martine Kruider echter ook kritische punten aan de orde over de relatie tussen voeding, consumenten en boeren.

Kaarten voor dede lezing van Martine Kruider zijn E 8,00, inclusief koffie of thee. Aanvang is 19.30 uur en de lezing duurt tot ongeveer 21.30 uur. U kunt zich aanmelden via aanmelding@nieuwlanderfgoed.nl o.v.v. lezing 8 december of via 0320 225 900. Tijdens lezingen kunt u parkeren op het voorplein van Nieuw Land.

Voor meer informatie kijkt u op www.nieuwlanderfgoed.nl