Gemeente Brummen


Informatieavond provincie over N348 in Leuvenheim

(Oorspronkelijke publicatie datum: 30-11-2009)

De provincie Gelderland organiseert op dinsdag 8 december in het Buurthuis in Leuvenheim een informatieavond. Deze begint om 19.30 uur en duurt tot maximaal 22.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom.

De provincie Gelderland heeft samen met de gemeente Brummen de verkeersproblemen voor het wegvak N348 door Leuvenheim onderzocht. Hierbij is nauwkeurig gekeken naar de leefbaarheid en verkeersveiligheid. Tijdens de informele bijeenkomst op 8 december presenteert de provincie haar bevindingen. Dit gebeurt allereerst met een presentatie van de resultaten van het onderzoek, wat zijn de knelpunten en wat zijn mogelijke oplossingen. Vervolgens wil de provincie met de aanwezigen in gesprek gaan over de ervaringen met de situatie op en langs deze weg. Ook suggesties om de verkeersveiligheid en leefbaarheid te verbeteren zijn van harte welkom.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u terecht bij projectsecretaris mevrouw Y. Aalbers van de provincie Gelderland. Dit kan op werkdagen via telefoonnummer (026) 359 81 78 of mailadres y.aalbers@prv.gelderland.nl.