Dura Vermeer

Nieuw-Rhijngeest - 08 december 2009

Vuurwerkspektakel markeert officiële start Rhijnwaeter

Met een druk op de knop en een daarop volgend vuurwerkspektakel heeft wethouder De Kok van de gemeente Oegstgeest het startschot gegeven voor de start bouw van 21 woningen van het plan Rhijnwaeter in Nieuw-Rhijngeest door Dura Vermeer Bouw Leidschendam.

Rhijnwaeter, een ontwikkeling van Nieuw-Rhijngeest VOF (Dura Vermeer Bouw Leidschendam in samenwerking met Bouwfonds Ontwikkeling), ligt in het hart van Nieuw-Rhijngeest, omgeven door het water van de singels. Een eigentijdse, gunstig gelegen woonlocatie waarbij maximale aandacht is besteed aan hoogwaardigheid, exclusiviteit en ruimte. In totaal komen er circa 193 koopwoningen, deels aan het water gelegen. Royale vrijstaande woningen en vier-, drie- en twee-onder-één-kapwoningen in vele gedaanten, prijzen vanaf circa EUR 419.000,- v.o.n. tot de hogere prijsklasse.

Wethouder De Kok gaf in zijn speech aan dat de toekomstige bewoners `visie en lef' moeten hebben om als eerste in Rhijnwaeter te gaan wonen.

Start verkoop fase 2
Wegens de succesvolle verkoop van de eerste fase wordt in december gestart met de verkoop van de tweede fase uit dit plan, bestaande uit de realisatie van 19 woningen. Deze woningen bevatten dezelfde kenmerkende architectuur als de woningen uit fase 1 en hebben tevens kenmerken uit de historie van Oegstgeest. Dit uit zich in details zoals bogen, jugendstildetails en klassieke tegels in de vorm van een tulp bij de entrees.

Meer informatie
www.levenisbeleven.nl
http://www.rhijnwaeter.nl